Häjy Power

Torstaina lensin illalla Suomeen, sillä launtaina oli edessä kädenvääntökilpailut Jurvassa. Matka alkoi lupaavasti kun Bryssel – Helsinki lento oli myöhässä puolisentoista tuntia. Näytti jo siltä, että en ehdi jatkolennolle, mutta onneksi lento Vaasaan oli myös puoli tuntia myöhässä. Suurin osa kanssa matkustajista joutui jäämään yöksi Helsinkiin, joten tunsin itseni onnekkaaksi kiirehtiessäni jatkolennolle.

Perjantaina riitti erinäisiä pysähdyspaikkoja kaupoista, painotaloon sekä Vaasan työpaikan kautta isällä ja äidillä käymään. Illan päätteeksi oli vielä kisapunnitus ja kyläpaikka Vaasassa. Ei ainakaan tylsää ehtinyt tulla. Kävin tosiaan työpaikallakin kääntymässä. Vaikka visiitti oli nopea, niin ehdin sentään nähdä useampaakin työkaveria ja vaihtaa kuulumia. Eipä toimisto ollut juuri mihinkään muuttunut.

Lauantaiaamulla ennen kisoihin lähtemistä nautitiin maailman parasta hotelliaamupalaa Hotel Astorissa. Lienee turha mainita, että liikaa tuli syötyä, mutta onneksi se auttoi jaksamaan pitkän kisapäivän, Aamulla Jurvassa oltiin puoli 10 maissa ja paluumatkalle Vaasaan lähdettiin osapuille samaan aikaan illalla. Tuloksena kisoista oli kaksi kultamitalia ja yksi hopea. Kisoissa oli lähes sata kilpailijaa.

Sunnuntaina vielä lounastettiin ystävien kanssa vielä ennen paluumatkaa kohti Belgiaa. Brysselin lentokentällä joutuu aina kävellä todella pitkästi ja yleensä aina matkalaukkua jotuuu myös odottaamaan. Tällä kertaa olikin mukava yllätys kun matkalaukku pyöri jo hihnalla kun sinne asti pääsin. Ilo loppui kuitenkin siihen, kun laukun rengas oli revennyt irti. Oli siis sen laukun viimeinen lentomatka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *