Helle ja mansikat

Juhannuksenakin oli lämmintä, mutta yli kolmenkymmenen asteen lämpötiloihin päästiin sitten heti juhannuksen jälkeen. Ranskan hirmuhelteet eivät sentään Belgiaan asti tulleet, mutta kuuma on silti ollut. Erikoisuutena tosin, että aivan Atlantin rannikolle lämmintä ei riittänyt. Joten rannikolta n.50 kilometriä lämpötilat jäivät alle 20 asteen, kun taas loppu 200 kilometriä oli yli kolmenkymmenen. Olisi ollut aivan jännä käydä tuolla säärajalla.

Vaikka suomalaiset mansikat ovat maailman parhaita, niin belgialaisille voi myös antaa kunniamaininnan. Ovat nimittäin todella hyviä nyt kun niitä on tullut kauppoihin laajemmin myyntiin. Ensimmäiset tulivat jo varmaankin kuukausi sitten, mutta silloin hinta oli pilvissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *