Belgialaiset mainokset

Viime päivinä ei salilla ja töissä käymistä lukuunottamatta ole juuri mitään tullut tehtyä. Niinpä tv:tä on tullut katsottua hieman normaalia enemmän. ja sen myötä myös belgialaisia tv-mainoksia.

En tiedä mitkä mainokset tällä hetkellä Suomessa ovat ne jotka toistuvat mainoskatkosta toiseen, mutta Belgiassa ne näyttävät liittyvän tällä hetkellä autoihin, ruokaan, kauneuden- ja terveydenhoitoon, sekä muutamiin erikoisempiin mainoksiin.

Automerkeiltä löytyy myyntimainoksia, mutta myös löytyy mainos, jossa ehdotetaan oman auton myymistä. Saattanee toimia hyvin autokuumeen kourissa oleviin. Ruokamainoksia on valmiista ruokapaketeista, jugurtiin, majoneesiin ja omalla nimellä varustettuun nutellaan, Pikaruokaa toki täytyy myös mainostaa, sekä Coca colaa ja olutta.

Meikki mainoksia en Belgian tv:ssä ole huomannut, mutta deodorantti, hammastahna ja kosteusvoide mainoksia kyllä on. Lisäksi mainostetaan äidinmaidonkorviketta, finnivoidetta ja partahöyliä. Flunssakausi on Belgiassa käynnissä, joten myös erilaiset flunssalääkkeet ovat esillä kuin myös nettiapteekki, josta lääkkeet voi tilata kotiovelle.

Niitä erikoisempia mainoksia suomalaiseen silmään ovat Disneyland. Joka ei tosin Belgiasta ole niin kaukana kuin Suomesta. Matkaa vähän yli 350 kilometriä. Puhelimeen ladattavaa kirpputori appia mainostetaan kohtuullisen usein. Mainoksen mukaan tuotteista tarvii ottaa vain kuva ja antaa hinta ja johan kauppa käy. Yllämainittujen lisäksi televisiossa mainostetaan uhkapelejä, kasinoa ja vedonlyöntiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *