Kakun tilaaminen

Viime päivinä ei ole tapahtunut yhtään mitään. Säätilassa tuntuu olevan kaksi vaihtoehtoa +12 astetta ja vesisade tai +5 astetta poutaa ja jäätävä tuuli. Ensimmäinen vaihtoehto on sateesta huolimatta se miellyttävämpi vaihtoehto. Päätimpä siis yllättää tänään työkaverit viemällä sitelle kakkua syntymäpäivän kunniaksi, vaikka mitään erikoisempia lukuja ei mittariin tullutkaan.

VIime viikoisista ranskan opeista viisastuneena päätin aamulal oikein repäistä ja tilata kakun ranskaksi. Ennen kun pääsin leipomoon asti päädyin jo ihmettelemään sitä, että aamulla 7:30 oli katumarkkinat käynnissä ja siellä oli ihmisiä ostoksilla, Ei nyt satapäin, mutta useita kuitenkin. Itse kakun tilaaminen onnistui, mutta saattaa olla, että opintoja pitää vielä jatkaa.

Dialogi meni kutakuinkin näin: ”
Minä: Huomenta
Myyjä: Huomenta Madam
..Katselen hetken tiskin valikoimaa..
Minä: Haluaisin ostaa kakkun, ööö, 8 henkilöä
Myyjä: >>Näyttää mitkä vaihtoehdot ovat 8 hengelle<<
MInä: Haluan tämän 
Myyjä ottaa kakun ja kysyy jotain, koska en ymmärrä hän toistaa saman, josta ymmärrän ainoastaan sanan kirsikka, mutta sen perusteella ..
Minä: Kyllä kyllä
Ja niin kirsikkakakku laitettiin pakettiin.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *