Ranskan opinnot ja parkkisakko

Ranskan opettaja on hyvin stereotypinen kielten opettaja, ikää 54 vuotta, hieman harmaa ja muutenkaan ei mitenkään huomiota herättävä. Stereotypinen tai ei, onneksi opetus toimii. Opetustahti on täysin minun mukaan, sillä olenhan ainut opiskelija. Ei ole tyhmiä ryhmätöitä, vaan teen harjoitteet suoraan opettajan kanssa. Myöskään puhumista ei tarvitse arastelle. Lisäksi opettaja on kannustava, mutta ei liikaa iholle tukkiva. Hän tuntuu ymmärtävän, että en halua höpötellä turhaan, vaan mennä mieluummin suoraan asiaan.  Tähän mennessä olen oppinut aakkoset, numerot ja muutaman tärkeimmän verbin, mutta vielä riittää opittavaa.

Opiskelu tuntuu siis sujuvan, mutta muutoin homma ei kovin hienosti alkanut, sillä sain ensimmäisenä päivänä parkkisakot. Tosin menee kyllä omaan piikkiin, sillä alueella on parkkikiekon käyttöpakko arkipäivisin. Koska vuokra-autossa ei tälläistä lisävarustetta, kuin parkkikiekko ole, päätin parkkeerata siitä huolimatta (ja koska ei ollut enään aikaa ajaa autoa n. 15 min kävelymatkan päähän). Sakkohan siitä sitten seurasi, suuruudeltaan 30 euroa. Sen verran kirpaisi, että tänä aamuna hain Mazdasta parkkikiekon mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *