SM-kisat

Eilen oli lennot Düsseldorfista Helsinkiin, sillä Vantaalla järjestettiin kädenväännön SM-kilpailut. Valvmistauminen kisoihin ei omalta osalta mennyt niinkuin elokuvissa, sillä pöytätreeni on jäänyt todella vähälle, eikä salillakaan ole tarpeeksi tullut käytyä, koska ei vaan ole jaksanut töiden jälkeen. Selittelyt kumminkin sikseen. SM-kisat järjestettiin tänä vuonna yhteistyössä SM-viikon kanssa, joten paikalle saapui myös Yle kuvaamaan. Ylen kuvaamat oikean käden finaalit vielä jonkun aikaa nähtävillä Yle Areenasta https://areena.yle.fi/1-50211921 ,sekä kooste https://areena.yle.fi/1-50115331 .

Treenivajeesta huolimatta vasen käsi toimi edelleen kuten pitääkin. Ainoastaan paras räjähtävyys uupui. Oikealla finaalissa oli vastassa usean vuoden kestovastustaja ”Muori”, jonka luona myös Nisävääntöjä on jo vuosia järjestetty. Koskaan hän ei ole ollut helppo vastus, sillä voimaa löytyy. Finaali päättyi samaan kuin alkusarjan vääntömme, tuomari tuomitsi minulle virheen tappioasemasta. Mieluummin olisin hävinnyt vääntämällä kuin virheellä, mutta sellaista se välillä on.

Kunnia kuvista kuuluu Aleksi Olkinuoralle www.skvl.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *