Belgialainen veroilmoitus

Torstaina posti toi ruskean kirjekuoren, jonka sisältä paljastui belgialainen veroilmoitus. Sikäli kun suomalainenkin esitäytetty veroilmotus saa pienen hien otsalle lukuja tarkistellessa, niin belgialainen aiheutti melkein pakokauhun. Mitään tietoja ei nimittäin ollut etukäteen täytettynä.

Onnekseni työnantajan pitäisi hoitaa lapun täyttely, joten skannasin sen sitten perjantaina eteenpäin. Aiemminkin on tosin tullut ikäviä yllätyksiä, joten lienee parasta jo henkisesti valmistautua siihen, että lappua joutuu itse vielä täyttelemään.

1 thought on “Belgialainen veroilmoitus

  1. Ja kaikki teksti vielä ranskaksi 🙈
    Paitsi veroasiat on välillä sellasia että ei paljoa haittaisi vaikka ne laput olis kiinaksi; niin vähän niistä tajuaa. 🤔

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *