Kreikassa

Tänä vuonna Kreikassa järjestettiin kädenväännön EM-kilpailut. Tein osaltani päätöksen olla osallistumatta jo kauan sitten, mutta jouduin kuitenkin lähtemään Euroopan kädenvääntöliiton kokouksessa Suomen edustajana, vaikka en kilpaillutkaan. Kokousta itsessään voi luonnehtia lähes katastrofiksi kuin myös muutakin politiikaa jota kilpailun ympärillä nähtiin, mutta onneksi olin edustamassa Suomea, eikä kenekään muun tarvinnut ottaa ongelmia kantaakseen.

Kokouksen jälkeen tarjoutui mahdollisuus pari päivää lomailla ja olla Suomen joukkeen mukana seuraamassa kisoja. Paikkana Loutraki oli kiva pieni kaupunki, mutta hyvin äkkiä nähty. Mikäli olisi halunnut nähdä enemmän olisi pitänyt liikkua kauemmas, mutta jalkapatikassa ja lyhyessä ajassa mahdollisuudet olivat rajalliset. Sunnuntaiaamuna olin jo takaisin kotona, sillä siihen aikaan lennettynä meno-paluu maksoi alle 62e. Kauniit maisemat, mutta ruoka ei ollut niin hyvää kuin olisin kuvitellut. Hyvä kuva jäi kuitenkin Kreikasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *