Virallisesti kevät

Kuten jo aiemmin lehdestä luin, kevät alkaa 21.maaliskuuta ja niin se on belgialaisten mielestä todellakin on. Sanoin tänään päivällä töissä, että tuntuupas ihanan keväiseltä, kun lämmintä oli +17 astetta. Siihen työkaveri vastasi, että monesko päivä tänään onkaan? Ja jatkoi, kyllä tänään on kevät, koska on 21.päivä. Samanlaisen toteamuksen sain iltapäivällä käydessäni urakoitsijalla ja yrittäessäni small talkia vallitsevasta säästä. Hekin vain totesivat ykskantaan, että tänäänhän alkoi kevät, koska on 21.maaliskuuta. Suomessa kevään alkua ei samalla tavalla voi kyllä kalenterista katsoa.

Tänään saan myös vieraita Suomesta, kun isä ja Riitta, sekä kummini tulevat käymään. Mukava saada vaihtelua päiviin. Ja nyt kevätkin kerran alkoi, niin on kiva nauttia lämpimästä säästä. Kunhan vaan luontoäitikin ymmärtäisi, että se on kevät nyt sitte, eikä enään mitään takapakkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *