Mystinen liikennemerkki

Tykkään ongelmien ja mysteerien ratkaisusta, mutta yksi on jäänyt ratkaisematta, nimittäin mystinen liikennemerkki. Alankin olla usean kuukauden jälkeen jo niin epätoivoinen, että pyydän lukijoilta vihjeitä, arvauksia tai faktaa. 

Eli mistä tämä liikennemerkki varoittaa tai kertoo? Ja ei, en tarkoita tuota alempaa merkkiä 😉 

Merkki esiintyy aina, esiintyessään, suojatien yhteydessä. Niitä on yleensä vain yhdessä suojatiessä, mutta satunnaisesti voi olla kahdessa peräkkäisessä.  Koulusta varoittava merkki on keltainen kynän kuva, joten olisi erikoista että samasta asiasta olisi kaksi erilaista merkkiä. Merkki itsessään on mielestäni hämmentävä. Sanoisin, että siinä on  ”pyjamapukuinen partainen isonenäinen tonttu puhaltamassa saippuakuplia mekossa”, mutta mitä sinä siinä näet? Ja jos näkisit kyseisen liikennemerkin niin miten reagosit? Itse olen miettinyt, että sitten kun näen ko. tyypin kävelevän suojatiellä, niin annan hänen kävellä rauhassa.

Koska olen kilpailuhenkinen, niin mikäli joku kommentoija arvaa tai tietää oikean vastauksen, mitä tämä liikennemerkki tarkoittaa, niin ensimmäiselle lupaan maun mukaan joko a) pullon belgialaista punaviiniä b) muutaman pullon huylaista olutta tai c) belgialaista suklaata. Lisäksi tietenkin lupaan selvitää liikennemerkin todellisen tarkoituksen paikallisilta, sillä muutenhan ei saada koskaan selville kuka on oikeassa. Vastaus aikaa tämän vuoden loppuun.

1 thought on “Mystinen liikennemerkki

  1. Mä koitin hakea Googlesta sillä kuvalla. Tunnisti sen alemman merkin aluksi, eli antoi vain tuloksia siitä suojatienylityksestä 😀
    Kylhän mä nyt sen tiesin mitä se merkki tarkoittaa. Sit rajasin vain sen mysteerimerkin kuvaan – ei tuloksia.
    Internet ei tiedä mitä se merkki tarkoittaa. Pitäis koittaa laittaa se kuva johonkin Suomi -Belgia facebookryhmään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *