Lumisade

Kun pakkaset muutama päivä sitten alkoivat, en jaksanut uskoa, että lunta silti nähtäisiin. Tänä aamuna oli kuitenkin valkoinen maa, joten pakko oli lähteä aamulenkille ihastelemaan vaalennutta maisemaa. Lumiukko tai pikemminkin lumiolio oli myös pakko tehdä.

Sen verran täytyy antaa belgialaisille tai ainakin huylaisille tunnustusta, että aamulla autotiet oli aurattu. Muutama päivä sitten kaupunki ilmoittikin, että neljä miestä ja kaksi aura-autoa on valmiudessa maaliskuun loppuun asti. Jalkakäytäville ei mitään oltu tehty, mutta mikäli oikein ymmärsin niin kaupunki ei niille mitään teekään, vaikka lunta tulisi.

Perjantainen lakko ei aiheuttanut sen suurempaa häslinkiä. Ohjeistus oli mennä töihin vasta klo 9, sillä siihen mennessä mahdollinen pääsisäänkäynnin blokkaus olisi ohi. Ja silloin ei tosiaan ollut mitään ongelmia. Parkkipaikka oli lähes tyhjä, joten suuri osa oli lakossa tai jäänyt suosista kotiin. Työkavereiden mukaan moottoritiellä, joitain ramppeja oli ollut blokattuna, sekä yhdessä liikenneympyrässä oli ollut tiesulun rakennus käynnissä. En kyllä vieläkään voi ymmärtää moista touhua, mutta tapansa kullakin. Lisäksi perjantaina oli poliisi lakossa, mutta onneksi homma pysyi rauhallisena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *