Työmaan kissat

Työmaalla on näkynyt iltaisin kotiin lähtiessä pari kissanpentuja, joiden iäksi veikkaisin sellaiset 3 – 4 kk. Musta on niistä selvästi rohkeampi kuin harmaaraidallinen, mutta ovat kuitenkin tottuneet ihmisiin. Toivottavasti ovat vain jostain lähitalosta tulleet työmaalle laajentamaan reviriään, eivätkä ole mitään kesäkissoja.

Tänään sain mustan houkuteltua jopa hipaisuetäisyydelle ja harmaaraidallinenkin uskaltautui muutaman kymmenen sentin päähän. Olin hyvinkin onnessani näistä saavutuksista, kunnes vastaan tullut vartija sai mustan kissan aivan rapsutettavaksi asti. Onneksi netistä löytyi, että ranskankielistä kissaa pitää kutsua ”minou-minou-minou”, josko se toimisi paremmin kuin ”kis-kis-kis”.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *