Matkalla

Suunnitelmissa oli päivittää matkajärjestelyistä enemmän menneiden viikkojen aikana, mutta fakta on, että aika ei ole riittänyt mihinkään muuhun, kun pakollisten järjestelyiden hoitamiseen. Edes niihin järjestelyihin ei ollut aikaa niin paljon kuin olisin toivonut, mutta nyt kotiavaimet on Vaasaan jätetty ja matkaan lähdetty.

Matkareitti on Vaasa – Helsinki – Travemünde – Liége ja kulkuvälineenä Mazda. Osa matkasta toki taittuu myös laivalla. ”Kuinka paljon mahtuu pieneen Mazdaan?” on ollut viime viikkojen kysymys tavaroita pakkaillessa. Tavaramäärän arviointi onnistui todella hyvin, sillä kaikki mahtui mukaan mitä pitikin. Tärkeimpinä kissat, kissojen tarvikkeet ja kädenvääntöpöytä, mitäs sitä muuta tarvisi. Luulen, että paljon turhaakin on mukana, mutta toivottavasti myös kaikki tärkeä löytyy. Se selvinnee tulevien viikkojen ja kuukausien aikana.

Muutaman tunnin päästä sitä pitäisi olla Helsingin satamassa ja valmiina laivaan. Valehtelisin, jos väittäisin, että ei hirvitä yhtään, mutta jos vaan päästään laivaan, niin unelma on taas askeeen lähempänä. Tulee myös olemaan mielenkiintoista nähdä millainen paatti Suomi-Saksa väliä kulkee, koska aiemmat kokemukset ovat tutulta ja turvalliselta Ruotsin laivalta, sekä vastaavalta Norja-Tanska laivalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *